Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Spuštění přihlašovacího formuláře

Spuštění přihlašovacího formuláře



Vážení příznivci PyroCaru,

rok 2018 nezadržitelně vstoupil do našich kalendářů a to pro nás znamená velký posun v přípravě největší hasičské akce v evropě pro rok 2018 - PyroCar. 

Jak už jste možná všimli od Nového roku je již možné registrovat automobily do setkání. I když byla registrace spuštěna, musím se v tuto chvíli Vám všem nedočkavým, omluvit za to, že bohužel nejsme 100% připraveni. Ze strany poskytovatele webových služeb bohužel nedošlo k dokončení všech potřebných kroků, a tak prozatím běží registrace na formuláři který znáte z roku 2014. Ve druhém lednovém týdnu dojde snad ke spuštění nového plně automatického přihlášení. 

Všechny přihlášky které jste prozatím poslali, a že jich nebylo málo, jsou úspěšně registrovány! Jejich potvrzení a uveřejnění v seznamu přihlášených exponátů však vzhledem nástupu nového systému zveřejníme až po spuštění nového formuláře. Chtěl bych Vás tedy poprosit o trpělivost a pochopení při kontrole svých přihlášek. 

Je to až neuvěřitelné, ale za první 4 lednové pracovní dny bylo přijato více než 90 přihlášek, což je skoro třetina celkové předpokládané kapacity. 

Už v těchto prvních přihláškách je patrný kladný vývoj v dotacích pro pořizování hasičských automobilů DA v letech 2016, 2017 a 2018. A většina z přijatých přihlášek jsou právě automobily typu DA. V souvislosti s tímto vývojem uvažujeme o navýšení celkové kapacity setkání, jelikož prostorově nejsou tyto vozidla tolik náročná. 

Chtěl bych ale apelovat na všechny co zvažují svou účast na PyroCaru a mají ve svých garážích něco zajímavého, aby dobře zvážili s čím na setkání přijedou. Chceme přece jenom všichni vidět to zvláštní a nejlepší co provozujeme zrovna a jenom my. Přehlídka vozidel DA z dotačního titulu by byla poněkud jednotvárná. :-)

Dál chci všechny upozornit, aby pře tím než odešlou závažnou přihlášku, dobře četli propozice pro přihlášené účastníky! Došlo k několika závažným opatřením oproti minulým ročníkům a tak např. nebude možné s vozidlem opustit areál akce mimo stanovenou dobu a došlo i k zavedení manipulačního poplatku.  

Za PyroCar Team - Jiří Votava

k oříznutí.jpg


Komentáře


  • 5. 3. 2018 1:17
    Pavel Podhájecký
    Dotaz na naplněnost kapacity

    Dobrý den,

    rád bych se zeptal na naplněnost kapacity akce. Uvažujeme, že se přihlásíme s naším hasičským vozem (Praga V3S).

    Zároveň bych se také rád zeptal, zda je omezená posádka (počet osob).

    Děkuji předem za odpověď.

    S pozdravem

    Podhájecký Pavel
    Starosta SDH Seč


  • 14. 2. 2019 12:53
    Jiří Matucha
    Bystricane

    Prihlasuji nás tímto do soutěže Co na to Češi


  • 26. 7. 2019 17:51
    Pavel Sousedik
    Primaci

    Prihlasuji timto team z Vizovic.


Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů